Ιατρικα Προιοντα Υψηλης Τεχνολογιας

Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, διαθέτοντας στην αγορά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Μεταλλική ενδοπρόθεση UVENTA

Η Ενδοπρόθεση Ουρητήρα UVENTA κατασκευάζεται στο χέρι στη Νότια Κορέα, είναι αυτό-διατεινόμενη, αποτελείται από πλέγμα βιοσυμβατού υλικού nitinol και είναι πλήρως επικαλυμμένη με μεμβράνη PTFE.

Η Ενδοπρόθεση Ουρητήρα UVENTA είναι ειδικά σχεδιασμένη και προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως η καλή και ατραυματική αγκίστρωση στο τοίχωμα του ουρητήρα, η ισχυρή και μεγάλη εσωτερική διάμετρος και η αποφυγή της ανάπτυξης ιστού και μετακίνησης της ενδοπρόθεσης.

Βασικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι αμέσως μετά την επέμβαση οι ασθενείς δεν έχουν καμία εξωτερική εκτροπή ούρων ή νεφροστομία και νιώθουν απόλυτα φυσιολογικοί με ό, τι αυτό συνεπάγεται τόσο για τη σωματική τους υγεία όσο και για την ψυχολογία τους. Η διαδικασία επιτρέπει τη γρήγορη ανάρρωση λόγω της ελάχιστα επεμβατικής και αναίμακτης μεθόδου, αφού η τοποθέτηση γίνεται ενδοσκοπικά από ουρολόγο ή επεμβατικό ακτινολόγο και δεν απαιτούνται τομές.

Η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής, αναίμακτη, ανώδυνη, με ελάχιστη νοσηλεία, ταχεία ανάρρωση και επαναδραστηριοποίηση του ασθενούς.