Ιατρικα Προιοντα Υψηλης Τεχνολογιας

Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, διαθέτοντας στην αγορά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Απαλλαγείτε από τα προβλήματα ούρησης

Χωρίς Φάρμακα, Χωρίς Χειρουργείο!

Η θεραπεία iTIND είναι αναίμακτη, μη χειρουργική μέθοδος τοποθέτησης ενός βιοσυμβατού εμφυτεύματος από Nitinol για 5-7 ημέρες η οποία ανακουφίζει από  τα συμπτωμάτα της Καλοήθους Υπερπλασίας Προστάτη.

 

Δε γίνεται αφαίρεση, τομή ή κάψιμο του προστάτη,

δεν τοποθετείται κάποιο μόνιμο εμφύτευμα.

 

iTIND

Η τοποθέτηση του εμφυτεύματος είναι απλή και εύκολη και διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά.

Γίνεται με κυστεοσκόπηση, χωρίς τομή με τοπική αναισθησία ή ελαφρά μέθη.

Το εμφύτευμα αφαιρείται με μια απλή διαδικασία η οποία διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά, μετά από 5-7 ημέρες.

Σημαντικά πλεονεκτήματα της μεθόδου iTIND είναι η άμεση, μακροχρόνια ανακούφιση των συμπτωμάτων και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες καθώς και ότι δεν προκαλείται σεξουαλική δυσλειτουργία και παλίνδρομη εκσπερμάτιση που είναι συχνή  επιπλοκή  στις άλλες μεθόδους αντιμετώπισης της ΚΥΠ.

Η μέθοδος iTIND εφαρμόζεται σε άνδρες με διογκωμένο προστάτη, με επίσχεση (οξεία ή χρόνια) ούρων με μόνιμο καθετήρα, καθώς και σε αυτούς με απόφραξη του αυχένα της ουροδόχου κύστης:

Είστε στην κατάλληλη σελίδα εάν επιθυμείτε να διατηρήσετε τη σεξουαλική σας λειτουργία, δεν είστε  ικανοποιημένοι από τη μακροχρόνια λήψη φαρμάκων ή θέλετε να αποφύγετε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση λόγω των πιθανών κινδύνων, καθώς και τον καθετήρα που τοποθετείται για αρκετές ημέρες μετά από αυτές τις επεμβάσεις

Περιουρηθρική έγχυση Macroplastique

Ο στόχος των περιουρηθρικών εγχύσεων, είναι να αυξήσει την ουρηθρική αντίσταση. Επιτυγχάνεται τεχνητή διόγκωση των ιστών που έτσι πιέζουν τον ουρηθρικό αυλό στην περιοχή της εγχύσεως. Έχουν χρησημοποιηθεί διάφορες ουσίες για αυτές τις εγχύσεις, όπως το πολυ-τετρα-φλουορο-αιθυλένιο (polytef  ή teflon) τα μικροσωματίδια σιλικόνης (macroplastique) και το κολλαγόνο.

 Η χρήση τους στη σύγχρονη αντιμετώπιση της μετά προστατεκτομή ακράτειας είναι πολύ περιορισμένη κυρίως σε ασθενείς που δεν μπορούν να υποβληθούν σε μια μικρής βαρύτητας χειρουργική επέμβαση.