Ιατρικα Προιοντα Υψηλης Τεχνολογιας

Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, διαθέτοντας στην αγορά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Η αντιμετώπιση της γαστροοισοφαγικής
παλινδρόμησης

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ χωρίς χειρουργείο , ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ

Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, μια από τις πιο βασανιστικές σύγχρονες νόσους με 3 εκατομμύρια ασθενείς και στην Ελλάδα, μπορεί πλέον να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά χάρη σε μια πρωτοποριακή επέμβαση

Πρόκειται για το πρόβλημα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, μιας ιδιαίτερα βασανιστικής έως και επικίνδυνης κατάστασης, που σε ήπιες μορφές της αντιμετωπίζεται με φάρμακα. Οι συχνές καούρες είναι το κυριό­τε­ρο σύμπτωμα της γαστροοισο­φα­γικής παλινδρόμησης.

 Μάλιστα η νόσος αυτή ευθύνεται, μεταξύ άλλων και για την αύξηση των ασθενών με καρκίνο του οισοφάγου, ο οποίος είναι από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους καρκίνους του πεπτικού.

Απαλλαγή από τα συμπτώματα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, δίνει μια νέα επαναστατική μέθοδος, η θολοπλαστική χωρίς χειρουργική τομή GERDX, που εφαρμόζεται και στη χώρα μας. Πρόκειται για επέμβαση απλή,, απόλυτα ασφαλή, η οποία γίνεται με ειδικό μηχανισμό που εισάγεται από το στόμα.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, μετά την εφαρμογή της μεθόδου (GERDX)

 ΓΑΣΤΡΟΟΙΣΟΦΑΓΙΚΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ. Σύμπτωματα και Θεραπεία με ανώδυνο τρόπο - Θολοπλαστική Nissen, Ενδοσκοπική θολοπλαστική ( Esophyx ), Χειρουργική αντιμετώπιση με Nissen, Λαπαροσκοπική θολοπλαστική, Ρομποτική θολοπλαστική

To 75% των πασχόντων είχε σημαντική βελτίωση στην ποιότητα ζωής του με αποτέλεσμα να κοιμάται φυσιολογικά και να απολαμβάνει το φαγητό που επιθυμεί

 «Η νέα επαναστατική μέθοδος GERDX, προσφέρει στους ασθενείς χωρίς μεγάλη διαφραγματοκήλη ξανά τη δυνατότητα να απολαύσουν τη ζωή τους χωρίς περιορισμούς, σταματώντας οριστικά τις καούρες.

Παρότι στη χώρα μας υπάρχει αφθονία σε βότανα και φυτά που βοηθούν στην ανακούφιση από αρκετά προβληματα που αντιμετωπίζουμε , στην περίπτωση της Γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης οι  θεραπείες με φυτικά σκευάσματα ( μαστίχα Χίου ,αλόη , κλπ) δεν είναι αποτελεσματικές.

Κατά τη μακροχρόνια λήψη φαρμάκων για τη Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση παρουσιάζονται ανεπιθύμητες ενέργειες.

Τότε η αντιμετώπιση της Γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης με μικρή διαφραγματοκήλη, με τη μέθοδο GERD.X είναι η ΜΟΝΗ λύση . 

Η βασική διαφορά από τις συμβατικές ανοικτές και λαπαροσκοπικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι ότι η μέθοδος GERDX πραγματοποιείται από το στόμα, με μέθη ,χωρίς χειρουργική τομή. Διαρκεί περίπου 30 λεπτά, και 24 ώρες μετά ο πάσχων μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.

·Δεν απαιτεί εξωτερικές τομές – Δεν προκαλεί ουλές.

·Δεν απαιτεί τομή ιστών και αγγείων και δεν αλλοιώνει την φυσιολογική ανατομία

·Επιτρέπει οποιαδήποτε άλλη επαναληπτική επέμβαση ή αναθεώρηση στο μέλλον.

·Μπορεί να εφαρμοσθεί σε πολύ περισσότερους πάσχοντες καθώς είναι ασφαλέστερη και πολύ λιγότερο επεμβατική.